Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΧΩΡΙΣ ΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...

Ο Ισπανός άσος, δεν προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και έτσι δεν θα είναι στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον δύσκολο επαναληπτικό στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος άσος έκανε θεραπεία και ατομικό στο γυμναστήριο και στο γήπεδο και έτσι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στον... τελικό της Τούμπας.
Πρόκειται για μεγάλη ατυχία, αφού ο Άλμπερτ Ριέρα ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στον Βόλο (έβγαλε και την ασίστ) και πάνω που έβρισκε ρυθμό, ήρθε το πρήξιμο στο δεξί γόνατο να τον αφήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Άλμπερτ Ριέρα δεν θα είναι μόνος τους, αφού εκτός αποστολής έμεινα και οι Νικος Παπαδόπουλος, Μοϊσές Ορτάδο και ο Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος άσος, μπορεί να προπονείται τις τελευταίες ημέρες κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Οι περίπου 40 ημέρες, που έμεινε εκτός αγωνιστικών χώρων έχουν αφήσει πίσω τον αρχηγό του Ολυμπιακού και γι' αυτό ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον πήρε στην αποστολή με τον ΠΑΟΚ.

Τόσο ο Ντουντού, όσο και ο Ουρτάδο αναμένεται να επιστρέψουν το αμέσως επόμενο διάστημα και οι λύσεις για τα χαφ θα είναι περισσότερος για τον τεχνικό του Ολυμπιακού. Το come back του Βραζιλιάνου βέβαια, θα γίνει πιο νωρίς απ' ότι του Ισπανού.

Κατά τ' άλλα, ο Ποτουρίδης ακολούθησε θεραπεία, ενώ οι Ν. Παπαδόπουλος και Μοϊσές Ουρτάδο συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Η αποστολή για την Τούμπα: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Γ. Παπαδόπουλος, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Ν. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Ποτουρίδης, Ριέρα και Ντουντού θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν αύριο στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου